S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni

Dvanáct chutí roku

Akční nabídka
Novinka
Množství skladem: 1
Ušetříte:43% (150,- Kč)
Cena349,- Kč 199,- Kč
Dostupnost: Skladem
Množství:
ks
Dotaz k produktu
Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Martin Jiskra

Nakladatel: Ikar
Počet stran: 176
Vazba: Vázaný
Formát, hmotnost: 215 × 305 mm, 970 g
Rok a měsíc vydání: 2011/11
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.

Informace

V našem eshopu se není nutné předem registrovat, nakoupit můžete i bez registrace.

Bezpečný nákup

Mnohaletá historie.

Doručení do 3 prac. dnů.

100% zboží ihned skladem.

Doprava zdarma při nákupu nad 1000kč.

Knihy z vykoupeného knihkupectví