Neohodnoceno
Dvanáct chutí roku
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni
Kategorie: | Vaření, kuchařky, nápoje, diety |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
|n|Martin Jiskra
|n|
|n|Nakladatel: Ikar
|n|Počet stran: 176
|n|Vazba: Vázaný
|n|Formát, hmotnost: 215 × 305 mm, 970 g
|n|Rok a měsíc vydání: 2011/11
|n|Jazyk: česky
|n|Pořadí vydání: 1.
|n|
|n|Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
|n|S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
|n|Martin Jiskra
|n|
|n|Nakladatel: Ikar
|n|Počet stran: 176
|n|Vazba: Vázaný
|n|Formát, hmotnost: 215 × 305 mm, 970 g
|n|Rok a měsíc vydání: 2011/11
|n|Jazyk: česky
|n|Pořadí vydání: 1.
|n|
|n|Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
|n|S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář